Una decisió meditada

Posted on Updated on

Benvolgut/da,

Com bé saps, he estat treballant des de fa quasi dos anys per intentar reconstruir  l’espai socialista des de dins, amb ganes d’impulsar un model que integra els valors que representa la socialdemocràcia moderna i europeista. Tenint molt present el que la ciutadania porta temps reclamant, la possibilitat d’expressar-se lliurament i pacíficament davant qüestions tan transcendentals com l’escollir i decidir l’estructura política que permeti satisfer l’actual necessitat social, i escoltar el que demana el país. És deure dels qui tenim mandat representatiu, però sobretot dels qui tenim pensament socialdemòcrata.

Això em va fer decidir presentar-me a les primàries del PSC, per conformar un projecte atractiu, ambiciós i obert perquè molts ciutadans de fora i de dins del PSC recobressin la confiança amb un projecte de progrés, d’esquerres i catalanista.

 

Em considero una persona coherent amb les actuacions i decisions que he anat prenent al llarg de la vida. I políticament ho he fet així. D’ençà que, per desavinences amb el partit, varem deixar els càrrecs orgànics de la direcció del PSC a Girona,  fins ara,  he estat respectuosa amb l’organització i he defensat les meves idees polítiques amb honestedat, vehemència, tenacitat i lleialtat.

Dissabte passat es va celebrar l’Assemblea General d’Avancem, d’on com saps en formo part,  on s’ha aprovat que s’obre un nou escenari en el qual Avancem actuarà com a nou subjecte polític.

Un dels eixos del programa de les primàries, era plantejar-les amb una clara intenció de contribuir a canviar el PSC, com una oportunitat per sumar i possibilitar  un PSC gran, plural i unit en la diversitat.  Des que vaig fer pública la meva candidatura fins ara, les coses han canviat substancialment i imprevisiblement, de manera que per continuar amb la coherència i honestedat, penso que no té sentit que continuï defensant el projecte i el programa amb el que m’he presentat, des de dins, és per això que  no continuaré amb el procés de primàries a l’Alcaldia de Girona pel PSC.

Aquests dies intensos de campanya, m’han servit per palpar el pols de la ciutadania dels diferents sectors, col·lectius i barris de la ciutat i he captat que realment cal un projecte que respecti la voluntat dels ciutadans, un projecte creïble i atractiu que aglutini les necessitats i mancances socials i econòmiques i les legítimes aspiracions pel dret a decidir.  

A tots vosaltres, que em vàreu donar el vostre aval perquè em pogués presentar a les primàries, i que heu dipositat en mi la vostra confiança, us ho agraeixo sincerament i us tinc molt present.

El suport i la confiança que m’heu donat us ben asseguro que no resultarà erma. El socialisme és lluita, valors i responsabilitat, i la vostra confiança forma per mi una part molt important d’aquests valors que no  defraudaré. Per això, i pel propi PSC, prenc la determinació de no continuar amb el procés.

La meva intenció és continuar sumant persones i projectes. Us animo a treballar plegats per oferir als gironins i gironines: ideals, idees i iniciatives.

Moltes gràcies per tot, i fins aviat

 

 

Glòria

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s